La Barako Pasaka

Kaip Kalėdų mes laukiam

+ Komentarų kol kas nėra
Na gerai, Katinas Kalėdų nelaukia, nes jų nemėgsta, bet užtat mes su Vovere laukiam ir šiandien Home Alone žiūrėjom visos trys! Sakė, kad kai žiūriu tą filmą, atrodau kablį pagavusi ant Kalėdų. Niekad nemaniau, kad galima kablį ant tokio dalyko pagauti, bet absoliučiai su jomis sutinku. Kai jau pradedu laukti Kalėdų, tai pradedu taip rimtai, nors iš tiesų, net nežinau, kodėl jas taip mėgstu. Gal dėl gražių vaikystės prisiminimų? Vienas mano mėgstamiausių yra apie tai, kaip buvau tokį tarsi guolį susisukusi po eglute. Taip taip, po eglute ir miegodavau, ir knygas skaitydavau. Turiu dar namuose tais pačiais metais įrašyta Titaniko kasetę su kalėdinėmis carlsbergo reklamomis..nežinau kodėl net ir po šitiekos metų taip gerai prisimenu jas. 
Šiaip ar taip, visai greitai kepsim imbierinius sausainius!

O šiandien savo mielosioms kambariokėms padariau super duper pietus, kurių turėjo dviejoms dienoms užtekti (mažiausiai!), bet o tik pažiūrėkit, jau dabar nieko nebeliko. Tai galvosiu, kad vištienos troškinys tikrai pavyko (sun). Mėgstu panikėms karts nuo karto ką neįprasto pagaminti, juolab, kai jos serga. Taip taip, sėdi abi, kosėja ir sloguoja visą dieną, todėl ryt eisiu joms vaistų pirkti. O juk ryt poryt ar kažkada ten didelę pūgą pranašauja, tai išeisiu vaistų pargabenti kaip koks Balto..:)

Norėjau kažkada papasakoti apie savaitgalį vieną ir tai, koks smagus ir kupinas įvairios veiklos jis buvo, bet kad jau tiek laiko praėjo..o dabar laukia gana sunki savaitė su visokiais atsiskaitymais prieš sesiją, tai žiū, gal turėsim pirmąją tokią sunkią sunkią savaitę per šį pusmetį. Laimei, kad bent jau abiejų pristatymų temos pačiai atrodo tikrai įdomios, tad gal po atsiskaitymų ir čia kokią santrauką padarysiu.

Gal gali man kas nors paaiškinti, kodėl būtina jau penktadienį užkimšti 2/3 kriaukles? Ypač, jeigu žinai, kad virtuvę tik pirmadienį sutvarkys?! 

tukas

Komentarų kol kas nėra

Rašyti komentarą