La Barako Pasaka

Blogger tag / Katinas

+ Komentarų kol kas nėra
Tukas sako, kažkas mus paskyrė padalyvauti žaidime. Gerai, padalyvausiu.
Atsakinėju į klausimus iš blog'o http://wawagnija.blogspot.com:

1) Nekaltybė iki 18 metų. Merginos gali ją prarasti - smagus potyris, patirties įgavimas, normalus dalykas ar turėtų ją išsaugoti, kaip savo moralės lygio parodymą? Ar visa tai priklauso su kuo ją prarasi?
Keista klausimo formuluotė... Aš manau, čia jau kiekvienos merginos reikalas, kada ją prarasti. Ir turbūt svarbiausias veiksnys vis dėlto būtų "su kuo".

2) Lietuvis, kuriuo žaviesi arba net kurį galėtum laikyti savo autoritetu? (įvardink gyvą žmogų)
Sakyčiau, Marcelijus Martinaitis. Žaviuosi jo poezija, o ir kai kurie jo požiūriai, kiek teko skaityti, man artimi. O autoritetų aš neturiu :)

3) Manai, kad atostogos Turkijoje yra tapusios savotiška mada ir tai jau ganėtinai subanalėję ar tai vis dar geras poilsis tam tinkančioje šalyje?
Nemanau, kad čia mada, tiesiog Turkija siūlo atitinkamas galimybes, kurios pritraukia daug turistų.
 
4) Įvardink, tavo nuomone, gražiausią žmogaus dešimtmetį. (Pavyzdžiui „nuo keturiasdešimties iki penkiasdešimties metų“) Kodėl taip pasirinkai?
Čia jau kaip kam gyvenime pasiseka arba nepasiseka. Tarkim, įsivaizduojant tą "tvarkingą" gyvenimą, tai gal tarp trisdešimties ir keturiasdešimties, tas jaunos šeimos gyvenimas ir kiti panašūs dalykai. Nors turiu įtarimą, kad tarp dvidešimties ir trisdešimties irgi būna labai neblogi meteliai. Pabandysim - sužinosim :)
 
5) Koks žmogus yra labiausiai pervertintas? Vardu ir pavarde pasakyk tai, kas pirmiausia šovė į galvą.
Sėdžiu ir mąstau dabar, kas čia man toks nepatinka... Jokia pavardė į galvą neateina. *išeina tepti kambariokėms sumuštinių ir pagalvoti, ko nemėgsta*
Gal Maironis... (ne ne, juokauju) Galvoju, Juozas Erlickas tikriausiai. Ne tai, kad nieko gero jis nėra parašęs, bet man atrodo, kad kartais tiesiog blevyzgoja ir jį vis tiek gerai vertina.

6) Ar tiesa, jog kad ir kaip mylėtum žmogų, metams bėgant meilė išblėsta, ir jei jie vis dar kartu, tai tik dėl šeimos, pagarbos, kitokio gyvenimo neįsivaizdavimo ir išskaičiavimo? Kodėl?
Ne, nemanau. Aišku, vyksta įvairūs virsmai, kažko daugėja, kažko mažėja, bet meilė - ne aistra, neišgaruos. Draugų juk neimi ir nenustoji mylėti taip tiesiog.

7) Lietuvoje krepšinis yra pernelyg iškeltas, taip užmirštamos kitos svarbios sporto šakos ar gera jo dabartinė padėtis, kuri garsina mūsų šalį pasaulyje?
Labai jau sumaltas klausimas. Taip, Lietuvoje krepšinis iškeltas, bet, manau, taip yra dėl to, jog kažkuriuo metu būtent šios srities pasiekimai garsino mūsų šalį. Kitos sporto šakos primirštos, bet jeigu bus sulaukta gerų rezultatų, jos irgi populiarės. Dėl dabartinės krepšinio situacijos nieko labai konkretaus pasakyti negaliu, nesidomėjau, bet kažką viena ausim girdėjau, kad jauni krepšininkai skynė laurus, gal bus gerai.

8) Ar fotografijai ištobulėjus iki dabartinio lygio, dailės menas tampa nebereikalingas? Ar tiesiog pasikeičia jo reikšmė?
Aišku, kad reikalingas, o reikšmė irgi pasikeičia tik iš dalies. Man ir dabar malonu pažiūrėti į dailiai nutapytą realistinį paveikslą, nors tą patį buvo galima ir nufotografuoti. Tai gana skirtingos meno šakos ir, manau, menkai jos tesikerta.

9) Ką pirmiausia paminėtum charakterizuodamas(a) save?
Į galvą šovė plaukai. Tai plaukus.

10) Pasirink ir įvardink tik vieną filmą, kurį, tavo nuomone, turėtų pamatyti kiti? Kodėl pasirinkai būtent jį?
Retai filmus težiūriu ir retai kuris man patinka, todėl niekam nieko nerekomenduosiu. Ai, nors pažiūrėkit Disnėjaus "Liūtą karalių", mano mėgstamiausias vaikystės filmukas.

11) Kodėl rašai blog'ą?
Nes kažkada seniai pradėjau rašyti ir dabar tiesiog turiu įprotį kartais taip reikšti mintis.

11 faktų apie mane:

1) Dažnai uždavinėju netaktiškus klausimus (ypač bičams, chochocho);
2) Kairiarankė;
3) Norėčiau turėti violetinę plaukų sruogą;
4) Mėgstu plauti indus ir šiaip visokie ruošos darbai visai patinka;
5) Mėgstu alų, bet tik tamsų;
6) Labai mėgstu kavą, o arbatos beveik visai negeriu;
7) Kai mintys netelpa galvoje, einu pasivaikščioti;
8) Lydausi dėl gražių vyrų kaklų;
9) Esu linkusi pasitikėti žmonėmis ir nepasitikėti šaltiniais;
10) Kai buvo 14, labai norėjau groti būgnais. Neišmokau, bet užtat labai žaviuosi būgnininkais. Dabar norėčiau groti bosine gitara, bet nesimokau, užtat žaviuosi ir bosistais;
11) Mėgstu spalvotus džinsus, batus dideliais padais (bet ne platformom) ir neišaugu iš džempukų.

Tai va tiek va gi nagi va gi na. Einam mislyt kam nors kitam klausimų.

Komentarų kol kas nėra

Rašyti komentarą