La Barako Pasaka

Jei nesimiega naktimis

+ Komentarų kol kas nėra
Man atrodo, radom su Katinu pramogą naktims, kai nesimiega - liptį į šešioliktą aukštą. Žiū, taip kiekvieną naktį ir greitai turėsim atkačialintas kojas, o gal ir su likusiais kaimynais iš aukšto susipažinsim, nes kai kurie antrą nakties irgi lipa iki barako viršaus, god knows why. Visgi, kai net po tokių linksmybių nesinori miego ateini čia ir pradedi ką nors pasakoti.
 
Vakar va Voverę su gimtadieniu sveikinom


ir ėjom kartu į Coldplay koncertą forum cineme, nes Voverei labai patinka Coldplay. Pati jų beveik neklausau, bet verkiau labiausiai, nes ten tooooks gražus koncertas buvo ir taaaaaip gražiai kalbėjo tuose intarpuose. Kaip tik sakiau prieš koncertą, kad kuo labiau stumsiu, tuo labiau man patiks, tai taip ir buvo, o stūmiau tai dėl pačios koncerto idėjos kino teatre..įtariu, kitą kartą irgi eičiau, jei kokia įdomesnė grupė būtų.


O dabar va bandėm su Katinu rasti būdą, kaip naktį susišnekėti ir netrukdyti Voverei miegoti, tai per skypą susiskambinom ir susirašinėjom kaip senais gerais laikais. Pasirodo, nekoks būdas, nes pastaroji vis tiek visą laiką nemiegojo ir mes vis dar jai trukdom. Man atrodo, prastos mes kambariokės, prastos..todėl einam miegoti, ar bent jau pabandyti nekrizenti be sustojimo :(
 
Katinas eilėraštuką apie mus sukūrė:
jaunos kurbos tralialia, mes gyvename trise
valgom bulves ir dešras, daužom chebrai per kupras

Tukas

Komentarų kol kas nėra

Rašyti komentarą