La Barako Pasaka

Blogger tag / Tukas

+ Komentarų kol kas nėra
Muahahah, pirmą kartą dalyvauju tokiame bloggerių rengiamame žaidime, bet va pasitarėm su kambariokėm, kad imsim ir išimtį padarysim! Tag'ą gavom iš wawa.

Į klausimus atsakymai:
  1. Nekaltybė iki 18 metų. Merginos gali ją prarasti - smagus potyris, patirties įgavimas, normalus dalykas ar turėtų ją išsaugoti, kaip savo moralės lygio parodymą? Ar visa tai priklauso su kuo ją prarasi?Man tai atrodo, kad čia kiekvieno žmogaus reikalas, nors pirmas kartas, tai tikrai ne šiaip su bet kuo turėtų būti, nes vis tiek visada jį atsiminsi kaip pirmą. Amžius jau toks slidus dalykas..šlykštoka žiūrėti, kaip penkiolikmetės bando suaugusias labai vaidinti, bet aštuoniolika, tai labai plona riba. Sulaukęs jų staiga netampi kitokiu.
  2. Lietuvis, kuriuo žaviesi arba net kurį galėtum laikyti savo autoritetu?
    Autoritetų apskritai nedaug turiu..bet va pirmas žmogus į galvą šovęs, buvo Artūras Zuokas ir ne dėl to, kad jis mano autoritetas, bet tiesiog žaviuosi jo sugebėjimu gražiai prie žmonių prieiti, ypač jaunų.
  3. Manai, kad atostogos Turkijoje yra tapusios savotiška mada ir tai jau ganėtinai subanalėję ar tai vis dar geras poilsis tam tinkančioje šalyje?
    Manau, kad Turkija prieinama turistams, dėl to ten daug kas ir važiuoja, juk nevažiuotų į kokią Kubą, jei tai būtų mados reikalas, bet per brangu :D Asmeniškai, nevažiuočiau į Turkiją dėl vietinių, nemėgstu, kai žmonės į akis lenda.
  4. Įvardink, tavo nuomone, gražiausią žmogaus dešimtmetį (Pavyzdžiui „nuo keturiasdešimties iki penkiasdešimties metų") Kodėl taip pasirinkai?
    Nuo 20ies iki 30ies. Toks viduriukas tarp plevėsos ir rimto rimtesnio žmogaus atrodo. Buvau čia neseniai su tokiais arti trisdešimties ir pagalvojau, kad viskas čia normaliai, dar nemažai laiko liko, kad smagiai gyventi galėčiau.
  5. Koks žmogus yra labiausiai pervertintas? Vardu ir pavarde pasakyk tai, kas pirmiausia šovė į galvą.
    Uspaskis, nu nes tiek žmonių patikėjo jo pasaka..kyla tik vienas klausimas, KODĖL?!
  6. Ar tiesa, jog kad ir kaip mylėtum žmogų, metams bėgant meilė išblėsta, ir jei jie vis dar kartu, tai tik dėl šeimos, pagarbos, kitokio gyvenimo neįsivaizdavimo ir išskaičiavimo? Kodėl?
    Nežinau, kaip ten tiksliai būna, bet norėčiau tikėti, kad tai melas.
  7. Lietuvoje krepšinis yra pernelyg iškeltas, taip užmirštamos kitos svarbios sporto šakos ar gera jo dabartinė padėtis, kuri garsina mūsų šalį pasaulyje?
    Truputį juokinga stebėti, kaip per čempionatus visi didžiausiais fanais virsta ir krepšinį religija vadina (akivaizdu, jog žmonės truputį nesupranta, kas išvis ta religija yra), bet iš dalies gerai, kad yra toks tikslus dalykas, kuris reprezentuoja Lietuvą pasaulyje.
  8. Ar fotografijai ištobulėjus iki dabartinio lygio, dailės menas tampa nebereikalingas? Ar tiesiog pasikeičia jo reikšmė?
    Aišku, kad ne! Dailė yra ta saviraiškos priemonė, kur gali fantazuoti į valias, realybę pamiršti. Žinoma, atsiradus fotografijai, pasikeitė jos pobūdis, bet nemanau, kad tai blogai, o tam, kad galėtum pavaizduoti viską taip, kaip nori, turi ir to realizmo pasimokyti.
  9. Ką pirmiausia paminėtum charakterizuodamas(a) save?
    Turiu kreivas kojas, mama sakydavo, kad būčiau puiki jojikė. :D
  10. Pasirink ir įvardink tik vieną filmą, kurį, tavo nuomone, turėtų pamatyti kiti. Kodėl pasirinkai būtent jį?
    The Diving Bell And The Butterfly, nes šiandien kaip tik apie jį per anglų kalbėjau, todėl ir atsiminiau pirmą. Ir šiaip, geras ir gražus filmas.
  11. Kodėl rašai blogą?
    Nes yra smagu turėti, kur mintis išlieti, o per tiek metų dar ir įprotis išsivystė.
 
Ir vienuolika faktų apie mane:
  1. Valgau naktimis,
  2. Mėgstamiausia vieta kambaryje - lova,
  3. Kažkokiu būdu pamėgau tamsų alų, tik jį dabar ir geriu,
  4. Studijuoju mistinę specialybę,
  5. Visada nudžiungu, kai randu man paliktą raštelį,
  6. Labai retai skubu, net jei ir vėluoju,
  7. Mano daiktai turi būti savose vietose,
  8. Vakarais dažnai durnius užeina, tada trukdau draugėms miegoti,
  9. Dažnai verkiu per filmus, o kaip šiandien išsiaiškinau, ir per koncertus, žiūrimus tiesiog kino teatre,
  10. Paniškai bijau išsimušti dantis ir dažnai įsivaizduoju, kaip tai įvyksta,
  11. Tik barake vaikštau su timpomis.
Tukas

Komentarų kol kas nėra

Rašyti komentarą