La Barako Pasaka

Blogger tag/ Voverė

+ 1 komentaras
1) Nekaltybė iki 18 metų. Merginos gali ją prarasti - smagus potyris, patirties įgavimas, normalus dalykas ar turėtų ją išsaugoti, kaip savo moralės lygio parodymą? Ar visa tai priklauso su kuo ją prarasi?
Beveik visais atvejais, svarbu su kuo.

2) Lietuvis, kuriuo žaviesi arba net kurį galėtum laikyti savo autoritetu? (įvardink gyvą žmogų)
Du mano dėstytojai, kurie gerai įspiria į šikną, verčia dirbti dirbti dirbti ir pasiekti nors truputį tiek, kiek pasiekė jie patys. Tai Romas Sakadolskis ir Berta Tilmantaitė (Dėstytojai, jei kada skaitysit, tai nesijuokit..)

3) Manai, kad atostogos Turkijoje yra tapusios savotiška mada ir tai jau ganėtinai subanalėję ar tai vis dar geras poilsis tam tinkančioje šalyje?
Kad ir kur atostogautum – Pietų Afrikos Respublikoje, Grenlandijoje ar Vilkaviškyje, su gera kompanija ir puikia nuotaika atostogas gali pasidaryti tokias superduperultramegastrong poilsiaudamas BET KUR. O Turkija, kad ir kaip banalu yra, žmonės ne šiaip sau ten važiuoja – kultūriniai skirtumai yra tokie aiškūs, o ir pasiekti juos galima greitai ir lengvai.

4) Įvardink, tavo nuomone, gražiausią žmogaus dešimtmetį. (Pavyzdžiui „nuo keturiasdešimties iki penkiasdešimties metų“) Kodėl taip pasirinkai?
Nuo 25 iki 35, nes mamytė pinigų nebeperveda ir gali savo naujiems namams pats šakutes pirkti, arba po pasaulų vojažinti ir visiems dėl to dolampiečki.

5) Koks žmogus yra labiausiai pervertintas? Vardu ir pavarde pasakyk tai, kas pirmiausia šovė į galvą.
Vardu ir pavarde? O jei jis save pagūglins ir nuliūs labai..? Ai, ai, kokia nemaloni situacija būtų. Bet turbūt pasakyčiau, kad tai Andrius Mamontovas.

6) Ar tiesa, jog kad ir kaip mylėtum žmogų, metams bėgant meilė išblėsta, ir jei jie vis dar kartu, tai tik dėl šeimos, pagarbos, kitokio gyvenimo neįsivaizdavimo ir išskaičiavimo? Kodėl?
Manau, kad labai sunki klausimo formuluotė ir pats klausimas.. Manau, kad taip neturėtų būti. Bet yra. Ir labai dažnai.

7) Lietuvoje krepšinis yra pernelyg iškeltas, taip užmirštamos kitos svarbios sporto šakos ar gera jo dabartinė padėtis, kuri garsina mūsų šalį pasaulyje?
Lietuvos krepšinio rinktinės padėtis Lietuvoje pavydėtina ir siektina bet kokios sporto šakos atstovams, bet tik patys tikriausi fanai žino kaip sekasi Prienų komandai, ar koks žaidėjas šią savaitę naudingiausias LKL. Taigi, sakyti, kad tik krepšinis yra per daug iškeliamas negalėčiau, nes iškeliama tik jo dalis. Na, bet šiaip, tai tikra tiesa, kitos sporto šakos, yra pamirštamos ir užgožiamos.
8) Ar fotografijai ištobulėjus iki dabartinio lygio, dailės menas tampa nebereikalingas? Ar tiesiog pasikeičia jo reikšmė?
Dailės menas visada buvo ir bus be galo reikalingas. Tik fotografija tą darbą padaro šiek tiek kitokį, bet tikrai ne blogąją prasme, manau, kad ji tik suteikia dar daugiau galimybių pasireikšti menininkui ir išbandyti kitas meno technikas.  

9) Ką pirmiausia paminėtum charakterizuodamas(a) save?
Man tai čia klausimas nelabai aiškus, bet aš atsakysiu taip kaip suprantu. Man atrodo, kad mane labiausiai charakterizuoja mano balsas.

10) Pasirink ir įvardink tik vieną filmą, kurį, tavo nuomone, turėtų pamatyti kiti? Kodėl pasirinkai būtent jį?
Dabar tai turbūt ‚The Bang Bang Club‘, nes reikia žinoti, kokiam pasaulyje gyvename. (Bet šiaip, mano nuomonė turbūt pasikeis praėjus 3 minutėms po šito įrašo publikacijos.. )

11) Kodėl rašai blog'ą?
Nes tai puikus būdas lavinti savo rašymo įgūdžius.
Štai čia buvo atsakymai į WaWa klausimus.

o čia 11 faktų apie mane:

1. Sunkiausias darbas ryte - išsirinkti, ką apsirengti
2. Dievinu sluoksniuotas bandeles.
3. Studijuoju žurnalistiką.
4. Grįžusi į Panevėžį stengiuosi visada nueiti biblioteką.
5. Užmiegu ant kairio šono.
6. Bijau vorų
7. Belenkaip bijau didelių vandens telkinių
8. Galiu klausyti vienos dainos non stop kelias savaites
9. Vakar (11.13) buvo mano gimtaaadienis
10. Mėėėėgstu šokti
11. Anksčiau buvau ryža.

Taigi, čia ir buvo mano debiutas šiame bloge, kurio prisijungimo kodą sužinojau prieš maždaug 15 minučių, nepaisant to, kad Katinas ir Tukas parašė po kelis įrašus. ... Nei gėdos, nei moralinio veido. ..
Bučkis 
Voverė

1 komentarai (-ų):