La Barako Pasaka

Rimtos studentės rimtai laiką leidžia

+ Komentarų kol kas nėra
Kai pirmadienį turi tik vieną paskaitą nuo trečios, gali visiškai laisvai mėgautis pilnu savaitgaliu, net tuo daug kam baisiuoju sekmadieniu. Mokykloje niekada taip negalėjom!
 
Šiandien mūsų kambarį aplankė žaidimų nuotaika, t.y. visos užsimanėm kokius kompiuterinius žaidimus pažaisti. Va Katinas iki vėlumos septintą Harį Poterį kapojo, sakė, grafika tokia gera, kad net matosi, kaip apsiaustas plevesuoja..Voverė irgi Poterį atsisiuntė. Galvojau ir aš, ką čia pažaisti. Simsų (niekad neslėpiau, kad juos mėgstu, jūs gal tik neklausėt manęs apie juos!) kaip ir nesinori, nes tada galima bus atsisveikinti su visu aplinkiniu pasauliu mažiausiai kelioms savaitėms, visi online žaidimai nelabai traukia, tai tiesiog..prisiminiau, ką anksčiau labai mėgau! Kažkada žaisdavom su broliu tokį seną gerą crazy taxi 3, važinėdavom ten kaip pakvaišę, žmones gąsdindavom, prekystalius vartydavom ir žodžiu, kažkada jau čia bandžiau juos rasti, bet iš pradžių nelabai sekėsi, o paskui ir patingėjau, bet va štai šiandien - visai kitas reikalas. Čia gal kokios pasakiškos barako jėgos suveikė, nežinau, bet žaisti net ir po kelerių metų smagu! Grafika ne stebuklas, gliučina šviesos naktį kaip šiandien vanduo Užupy gliučino, bet užtat dar net vairuotojų frazes ir kai kuriuos miesto kelius prisimenu! Ryt reikės nepamiršti parašyti broliui ir pasigirti, kokį gėrį atkapsčiau. Dabar telieka, kad kokį gta ar heroes 3 pradėčiau vėl žaisti.. 
 


Ar pasakytumėt, kad šis klipas Lietuvoje filmuotas? Kai kultūros istorijos dėstytoja parodė jį ir paklausė, tai pagalvojau, kad taip ir bus, nes juk neklaustų šiaip sau, bet jeigu ne tai, tai būčiau nė nepagalvojus. Kanadiečių darbas, hipnotizuojanti daina ir vasariška Lietuva.
 
Gražaus pirmadienio!

Tukas

Komentarų kol kas nėra

Rašyti komentarą