La Barako Pasaka

Interneto žmonės

+ Komentarų kol kas nėra
Aš tik labai labai trumpam užlėkiau vieną naujieną pranešti. Atsimenat, minėjau tą žaidimą su oskarams nuominuotais filmais? Tai va, jeigu norit sekti, kaip sekasi visas reikalas, užeikit


Kažkaip pagalvojau, kad nėra čia ko visko į vieną vietą mesti, nes betvarkė bus, o ten viskas paprasta ir aišku, vėliau čia gal kokias ištraukas įmesiu ar trumpas santraukas, žodžiu, nežinau dar. Voverė gal čia parašys apie tuos filmus, šiaip šito irgi nežinau, tai nieko per daug ir neprižadu. Dar kažkaip galvojau, kaip čia netingiu tokiais dalykais užsiiminėti, nes nu jie kaip ir niekam realiai nereikalingi, bet tada pagalvojau, kad sesija baigėsi, tai galiu daryt KĄ NORIU, tai kodėl gi ne, taip? Nežinau ar verta apie tą sesiją dar kalbėti, nes Katinas jau tai darė, bet galbūt, jei norėsis pačiai, papasakosiu apie studijas iš savo pusės, nes iš tiesų, tokie visokie atsiliepimai turėtų labai abiturientams padėti susigaudyti tuose stojimų reikaluose, nes kas per abiturientai, jeigu negooglina apie specialybes? 
Apskritai pastaruoju metu daug apie tuos internetus galvoju. Kalbėjom čia kažkada su Katinu, kad mes tie internetiniai žmonės, kurie kuria ten tokį savo pasaulėlį (tai tikrai neturi reikšti, kad mes normalaus gyvenimo neturim, nu nes tikrai turim), domisi, kas vyksta (elementarus pavyzdys - youtubo žiūrėjimas, t.y. ne tik naudojimas muzikai klausyti) ir iš tiesų, nuo trylikos lankydavausi įvairiuose forumuose, kartais dar ir dabar vis į kokį nueinu, pati dar turiu vieną savo kurtą forumą užsilikusį ir galiausiai, šį vasarį bus šešeri metai, kai rašau blogą. Tiesa, keitėsi maniškis truputį, keitėsi adresai, kėliausi iš vienos sistemos į kitą, tada grįžau prie senesnės, bet iš esmės, vis tiek rašau šešerius metus, turiu visus savo įrašus nuo 2007ųjų. Prieš kelias dienas sukėliau juos atgal į blogspoto sistemą (turėjau įrašus tik wordo dokumente išsisaugojusi), gal ir absurdiška buvo kelti virš penkių šimtų įrašų, bet..Iš pradžių dar svarsčiau tą blogą tiesiog vėl atidaryti ir tęsti tą rašymą, nes kai esi pratęs turėti erdvę, kurioje gali visada rašyti, labai sunku būna jos nebeturėti, bet galiausiai nusprendžiau pasilikti jį kaip archyvą, nes ten tokio aukso yra, kad net kam parodyti baisu. Gal kartais ir baisu, gal kartais ir juokinga prisiminti, koks ten buvai prieš n metų, bet kad įdomu, tai tikrai. Apskritai, tai aš labai teigiamai žiūriu į bet kokį gyvenimo dokumentavimą, nesvarbu kokia forma, ar tikro dienoraščio rašymo, ar nuotraukų albumų tvarkymą, ar blogo rašymą, ar filmavimą. Turėti vietą, kur saugomi unikalūs prisiminimai yra nesvietiškai įdomu, net jei ir su baisiom gramatinėm klaidom. 

Huh..sakiau trumpam užlėksiu naujienomis pasidalinti..:D Bet šiaip jo, jei norit sekti, kaip žaidimas mūsų vyksta ar savo nuomonę apie filmus išsakyti, tai paspauskit ant tos nuorodos aukščiau, pasubscribinkit ar šiaip pažiūrėkit, kaip tik norit.

tukas

Komentarų kol kas nėra

Rašyti komentarą