La Barako Pasaka

Žaidimus žaidžiam

+ Komentarų kol kas nėra
Visų pirma, tai su naujais visus! Palinkėsiu tik trijų dalykų - stiprybės per sesijas (ar apskritai, stiprybės mokantis), daugiau optimizmo ir ryžto siekiant įgyvendinti per naujuosius užsibrėžtus tikslus. Maniškis šiais metais labai rimtas, bet koks jis, atskleisiu nebent..kitais metais, kad nepasišiukšlinčiau čia pasakius, o paskui netyčia neįgyvendinus, nors šiaip kol kas sekasi labai gerai ir net netenka nerimauti, kad nepavyks kažkas. 

Iš tiesų, tai dabar turėčiau mokytis studijų įvado egzaminui, kuris vyks poryt, bet sakiau, parašau čia ir viskas - tikrai einu mokytis. Pamatysit, taip ir bus, nes universitetas daro iš manęs žmogų, kuris visko paskutinei dienai nepasilieka (ir kas būtų pagalvojęs!). Ir visgi, ta sesija nėra jau toks baisus dalykas, ar bent jau tada, kai turi motyvuojantį sąrašą „Po sesijos laukiančios linksmybės“. 


Oskaro apdovanojimų nuotrauka čia ne be reikalo, neeees..priėjau prie tos dalies, kur žaidimus žaidžiam. Užsiminė Voverė, kad apdovanojimai kažkuriom ateinančios dienom turėtų būti, na gal ne dienom, bet vis tiek visai greitai, vasario 24ą ir mes nebūtume mes, jei nesugalvotume iš to pramogos sau pasidaryti! Poryt bus paskelbtos visos nominacijos ir mūsų darbas bus peržiūrėti visus nominuotus filmus bei bandyti spėti, kas nugalės. Daugiausiai nugalėtojų atspėjusi laimės, o kita statys šampano butelį (arba ką nors kitą, čia dar svarstytinas klausimas). Smagiausia, kad visiems filmams tikrai bus laiko, nes po sesijos turėsim laisvo laiko, wop wop! 

p.s. ir po sesijos tikrai sutvarkysim tą skiltį „apie mus“, dabar nuoširdžiai laiko nė viena neturim. :)

tukas


Komentarų kol kas nėra

Rašyti komentarą