La Barako Pasaka

Sesija pareina

+ Komentarų kol kas nėra
Rimtai sesija mūsų kambary prasidėjo sausio antrą dieną (jau visos pradėjom darbuotis, nes anksčiau mokėsi tik Voverė), po pragulėtos lovoj ir prasiilsėtos sausio pirmosios. Negaliu sakyti, kad persidirbu, šiandien išlaikiau pirmąjį egzaminą ir galutinį dalyko balą turėsiu 9. Gal ir nieko, nors iš dalies truputį nepasisekė (ne, rimtai - čia toks dalykas, iš kurio tikrai buvo galima surinkti visus 10).
Sesija yra įdomus reiškinys. Aišku, visi ir taip žino, kad nuvažiuoja stogai, bet pirmą kartą tai patirti savu kailiu - kitas dalykas. Mūsų mitybos racionas susidaro maždaug iš bulvių ir makaronų, nes daugiau nelabai kam yra laiko ir vaizduotės, o indai neplauti stovi ilgiau nei įprasta. Po pietų arba vakarienės dabar nesiskirstom į savus kampus prie kompų, o dar pasėdim prie stalo ir išgeriam arbatos arba kavos, pasišnekam - dalykas kilo iš to, kad mokytis eit tingisi, bet šiaip yra gana mielas. Kartas nuo karto paklausom tokių hitų kaip šitas ir visokių kitokių panašių, kuriuos youtube'as meta šone (žodžiu, principą supratot) ir tūsinam įvairiose pozicijose, pvz. gulėdamos lovoj. Būna, užpuola įvairaus pobūdžio juoko priepuoliai. Dar aš susiinstaliavau Binary toys ir dabar ant mano starto juostos visada blaškosi Dainty Walker - labai simpatiškas, nors kartais blaško dėmesį, bet visada nuotaiką pakelia.
Bendrabutis ypatingai tylus (nors iš kai kurių barakų vis dar pamėto petardų, tai pasproginėja) ir visai nedaug žmonių, atrodo, apskritai gaminasi ką nors valgyti, o ką jau pamatau, tai daugeliui paakiuose parašyta, kad sesija.
Su Tuku (Voverė jau miega dažniausiai tokiu metu) jau gerokai po vidurnakčio lipam į šešioliktą aukštą ir išeinam pakimarint į balkoną. Dabar tai būna dažniausiai vienintelė proga įkvėpti gryno oro, nes apie ėjimą kažkur net minties nėra (geras pinigų taupymo būdas!).
Deginam kalėdines lemputes ir žvakę, baiginėjam šventinių saldumynų likučius ir gal visai nieko gyvenam. Nepamatysim ir kaip visa ta sesija prabėgs, nors giliai širdy aš jaučiu, kad komfake besimokydama taip niekada iki galo viso jos baisumo ir nepajusiu...
Skanaus,
Katinas

Komentarų kol kas nėra

Rašyti komentarą